ΤΑΞΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ ΚΡΗΤΗΣ
Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις παρακαλώ ρωτήστε μας !!
Κρήτη Ταξί σε απευθείας σύνδεση Luxury & Low Cost Κρήτης Μεταφορές +306972250074 info AT cretetaxi-online DOT gr
Το Ηράκλειο είναι η μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης καθώς και ο μεγαλύτερος λιμένας του νησιού και έδρα του δήμου Ηρακλείου ο οποίος όπως προέκυψε με το πρόγραμμα Καλλικράτης, είναι ο τέταρτος πολυπληθέστερος της χώρας και συγχρόνως το τέταρτο μεγαλύτερο αστικό κέντρο. Άλλοτε πρωτεύουσα της νήσου, του ομώνυμου νομού και της επαρχίας Τεμένους, σήμερα αποτελεί έδρα του ομώνυμου Δήμου με πληθυσμό 173.993 κατοίκους (2011), είναι η έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, έδρα της Περιφέρειας Κρήτης, καθώς επίσης έδρα της Εκκλησίας της Κρήτης και του Αρχιεπισκόπου της. Μητροπολιτικός ναός της πόλης είναι ο Ιερός Ναός του Αγίου Μηνά. Η πόλη του Ηρακλείου για την αντίσταση και τον ηρωισμό της κατά τη Γερμανική εισβολή και τη Μάχη της Κρήτης (1941) τιμήθηκε με τον Πολεμικό Σταυρό Α΄. Τάξεως.

Κύριοι οικονομικοί τομείς της πόλης είναι ο τουρισμός, η γεωργία και το εμπόριο. Διαθέτει βιομηχανική περιοχή 4 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του κέντρου. Το Ηράκλειο διαθέτει επίσης ένα από τα μεγαλύτερα σήμερα σε κίνηση αεροδρόμια της Ελλάδας (δεύτερο στο σύνολο μετά της Αθήνας και πρώτο σε πτήσεις τσάρτερ), το αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης", καθώς και λιμάνι με πυκνή ακτοπλοϊκή συγκοινωνία κυρίως με τον Πειραιά και άλλα νησιά παρουσιάζοντας μεγάλη κίνηση επιβατών και εμπορευμάτων.


Πέραν της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης το Ηράκλειο είναι η μοναδική πόλη στον ελλαδικό χώρο που εμπεριέχει μέσα στον ίδιο πολεοδομικό ιστό τις έδρες δυο διαφορετικών καλλικρατικών δήμων. Το Ηράκλειο από τον ομώνυμο δήμο με 140.730 κατοίκους, και το Γάζι (12.606 κατοίκους) από τον δήμο Μαλεβιζίου, που μαζί με τη πόλη της Νέας Αλικαρνασσού (14.635) και άλλους μικρότερους παρακείμενους οικισμούς, αποτελούν πολεοδομικό συγκρότημα από τα μεγαλύτερα της χώρας.
Σε cretetaxi-online.gr μπορείτε να βρείτε:
  • Μεταφορά από το αεροδρόμιο, το λιμάνι, την πόλη του Ηρακλείου στην Κρήτη για οπουδήποτε.
  • Επιστροφή στο αεροδρόμιο, το λιμάνι, την πόλη του Ηρακλείου από οποιοδήποτε μέρος της Κρήτης.

  • Ιδιωτική μεταφορά 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο .
  • Εκδρομές σε όλη την πολυτελή ταξί της Κρήτης, τα αξιοθέατα που θα θέλατε να επισκεφτείτε και να προσφέρουν την ιδανική διαδρομή (tour), στις καλύτερες τιμές.
  • Μεταφορά σε κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμους, κηδείες, λέσχες κ.λπ.) με την πολυτέλεια.
  • Ρωτήστε μας με όποιον τρόπο σας ενδιαφέρει ή να επισκεφθείτε τα μονοπάτια κατάλογο.
  • Δεν υπάρχει ανάγκη για την κράτηση εκ των προτέρων. Η πληρωμή γίνεται κατά την άφιξη στον τελικό προορισμό.
  • Μπορείτε να νοικιάσετε ένα ταξί (1-4 άτομα) για να πάει πουθενά.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις παρακαλώ ρωτήστε μας !!
Κρήτη Ταξί σε απευθείας σύνδεση Luxury & Low Cost Κρήτης Μεταφορές +306972250074 info AT cretetaxi-online DOT gr